Verhoog uw merkbekendheid

Influencer Marketing

Influencer Marketing

We bedenken op maat gemaakte Outreach, Influencer Marketing en Digital PR-programma’s met het doel om bloggers, social media influencers en journalisten aan te trekken. Zo kunnen we uw merkbekendheid en klantenbinding bevorderen. We ontwerpen en produceren boeiende en deelbare inhoud die helpt bij het creëren van een loyaal en betrokken publiek.

Contacten

Contact met nationale en internationale beroemdheden

Beste strategieën

Bedacht door PR specialisten

Alle Niveaus

Lokaal, nationaal en internationaal.

Meetbaar

Meetbare resultaten

Hoe we het gaan doen

Onze Methodiek

Zo kunnen we u naamsbekendheid verbeteren en verhogen:
1

U leren kennen

Een succesvolle strategie begint met u te leren kennen. De doelstellingen van uw bedrijf moeten duidelijk zijn en vastgesteld worden, voordat we een outreach-strategie ontwikkelen. Het is belangrijk om u en de relevante influencers te leren kennen voordat we met uw project beginnen.
2

Publieksonderzoek

Elke marketingstrategie voor influencers moet gericht zijn op uw klanten en op degenen die uw klanten beïnvloeden en adviseren. We gebruiken een reeks datageleide en persoonlijke face-to-face technieken om mensen te leren kennen die om uw bedrijf geven. Geen enkele outreach-strategie mag worden geleid door alleen link gebruik. We willen uw merk zichtbaar maken voor de mensen die ertoe doen en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van een sterk link-profiel.
3

Concurrentieanalyse

We kijken naar uw concurrenten om te weten hoe ze influencers en klanten online aantrekken. Dan gaan we op zoek naar mogelijke hiaten in de markt.
4

Brainstormen

Geïnspireerd door uw merk organiseren we creatieve brainstormsessies om innovatieve en toonaangevende campagnes te ontwikkelen die uw merkwaarden belichamen.
5

Strategie

Op basis van de insights uit ons gedetailleerde proces ontwikkelen we een volledig unieke strategie om deelname te stimuleren, intregreren en aan te moedigen. Ons team van copywriters, influencer outreach-experts en SEO professionals werkt samen om een strategie te ontwikkelen om uw KPI’s te behalen.
6

Outreach en promotie

We bouwen voortdurend relaties op met influencers, bloggers en journalisten om ervoor te zorgen dat uw inhoud wordt gedeeld en versterkt via de meest relevante kanalen. We ontwikkelen en voeren outreach-strategieën uit die gericht zijn op kwaliteit, levensduur en het aangaan van waardevolle zakelijke relaties.

7

Meting

Solide metingen zijn essentieel. Elk van onze strategieën is ontworpen om uw merk te belonen met langdurige en echt waardevolle resultaten in lijn met uw KPI’s.

GEEN VALSE BELOFTEN

Natuurlijk vinden we het altijd leuk om nieuwe klanten binnen te halen, maar  we doen u geen beloften  die we niet  kunnen waarmaken.

NIET UITBESTEDEN

Alle diensten worden door onze eigen betrouwbare experts uitgevoerd. We besteden nooit diensten uit.

HOOG OPGELEID

Al onze SEO specialisten zijn universitair opgeleid. U heeft dus niet te maken met “drop outs” die een beetje goed met computers zijn of een paar blogs hebben gelezen.