Kennis en nieuws

Onze experts schrijven over verschillende onderwerpen van SEO, online marketing en Digital Public Relations. Heeft u een idee of een onderwerp waarover u wilt dat wij schrijven? Aarzel dan niet om ons te informeren. Wie weet schrijven we de volgende keer wel over het onderwerp van uw keuze.

Alles op een rij

Zover geschreven

Hoe ziet SEO in 2023 eruit?

Het is moeilijk om precies te zeggen hoe SEO in 2023 eruit zal zien, omdat de wereld van zoekmachines en online marketing continu in beweging is en er regelmatig nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden.

Lees meer....

Wat is B2B SEO? Je sleutel tot meer klanten en inkomsten

Wist je dat meer dan 70% van de mensen bedrijven op het web onderzoekt voor ze besluiten te kopen of te bezoeken? Om je business-to-business (B2B) bedrijf te ontdekken, moet je je website laten ranken in de zoekresultaten. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) kun je je website hoger in de zoekresultaten laten scoren en meer gekwalificeerde klanten voor je bedrijf werven.

Lees meer....

6 Belangrijkste doelstellingen van Internet Marketing

Bijna alle bedrijfseigenaars weten tegenwoordig dat Internet marketing van essentieel belang is, maar niet iedereen begrijpt de eindresultaten die met online strategieën kunnen of moeten worden bereikt. Daardoor kan het voor hen moeilijk zijn om de ROI van hun campagnes te berekenen.

Lees meer....

Wilt u uw influencer marketing uitbesteden? 5 Redenen.

Influencer marketing is uit de kinderschoenen gegroeid. In plaats daarvan is de verspreiding van deze praktijk een belangrijk aspect aan het worden in het gehele marketingbudget van veel bedrijven over de hele wereld. Naarmate deze industrie blijft bloeien (volgens een studie van Linqia zegt 39% van de marketeers van plan te zijn hun budget voor influencer marketing in 2018 te verhogen) zullen bedrijven zich de eeuwenoude vraag stellen als het gaat om het maken van wat voor creatief werk dan ook: “Moeten we dit zelf doen of moeten influencer marketing uitbesteden aan iemand anders?”

Lees meer....

Social media uitbesteden? 6 Voordelen op een rij.

Social media uitbesteden of toch maar niet? Social Media is een cruciaal onderdeel van elk succesvol bedrijf geworden en de voordelen zijn eindeloos, van het vergroten van de naamsbekendheid, het genereren van nieuwe leads en het leiden van meer verkeer naar uw website. Veel merken hebben echter geen interne teams die groot genoeg zijn om een kwalitatief hoogstaande sociale-mediastrategie uit te voeren. Vandaar dat heel veel ondernemers zich afvragen ” moet ik mijn social media uitbesteden?”

Lees meer....

SEO uitbesteden

Veel MKB bedrijven willen hun SEO uitbesteden. Maar hoe weet u dat u met het juiste bedrijf te maken hebt? Wat moet u vragen en waar moet u op letten?

Lees meer....