Alle vragen beantwoordt.

Meestgestelde vragen

We hebben geprobeerd alle mogelijke vragen te beantwoorden. Het is echter mogelijk dat de vraag die u in gedachten heeft, niet beantwoord is. Indien dit het geval is, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Meestgestelde vragen

Algemene Vragen

Hier vindt u veelgestelde vragen over ons bedrijf in het algemeen.

We zijn klein en wendbaar, wat betekent dat we zeer betaalbare digitale marketingdiensten kunnen aanbieden aan klanten met ons kleine team. Het bedrijf is opgericht door Yusuf, een doorgewinterde marketeer met een bijzondere focus op marketingeffectiviteit en -meting. Hij brengt expertise mee van enkele van de grootste reclamebureaus van het Verenigd Koninkrijk en biedt expertise van grote merken aan kleine en groeiende bedrijven.

Webticians heeft expertise in het opzetten en beheren van marketing voor Search Engine Adverteren(SEA), betaalde sociale-mediamarketing, displaymarketing en SEO. Uiteindelijk zijn we echter volledig gericht op het stimuleren van verkoop, leads en betrokkenheid voor onze klanten die op zoek zijn naar marketingdiensten. Als u op zoek bent naar kleine zakelijke marketingoplossingen voor uw groeiende merk, neem dan contact met ons op om verder te praten.

Wij vinden zelf van niet. Maar er zijn mensen die ons duur vinden. U kunt de exacte prijs van uw project altijd zelf met ons bespreken. Dan weet u het zelf.

We hebben een internationaal team, maar we zijn gevestigd in Rotterdam.

Ja. We leveren vertalingen in Engels, Frans, Duits, Arabisch en 9 andere talen.

Ja, voor alle diensten die we aanbieden kunnen we een op maat gemaakte training aanbieden.

Nee, wij nemen afstand van extreem religieuze groeperingen, extreem- rechtse partijen zoals de PVV, FvD en Nieuw Rechts. Ook als ze ons twee miljoen per uur betalen.

Een keer per maand kiezen we een stichting, vereniging of een sociale beweging die we vrijwillig gaan helpen. Stichtingen, verenigingen en bewegingen ,die deel uitmaken van of nauwe banden hebben met extreem religieuze groeperingen en racistische partijen zoals de PVV, FvD en Nieuw Rechts, komen hiervoor niet in aanmerking.

Ja, wij helpen bedrijven, maar ook politieke bewegingen, goede doelen, bewegingen voor gelijke rechten en politieke partijen. Over het algemeen zijn wij sterk links geori├źnteerd.

Vragen over onze diensten

Vragen over een specifieke dienst. Klik op de dienst van uw keuze.

Nog steeds geen antwoord?

Hebt u het antwoord op uw vraag nog steeds niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op.