Yusuf (Josof)

Yusuf (Josof)

Oprichter

Josof of (Yusuf) Ebrahiem is de oprichter van Webticians.nl. Hij studeerde Diplomatie en Rechten aan de London Metropolitan University, waar hij ook zijn MA in Digital Media afrondde. Hij is een ervaren Public Relations-consultant en SEO-specialist. Hij spreekt Nederlands, Engels, Perzisch en Urdu. Hij heeft verschillende bedrijven, politici en politieke partijen kunnen helpen bij het verbeteren van hun imago en zichtbaarheid.

Sandra Dziwiszek

Sandra Dziwiszek

Advocaat & Media Relations Specialist

Sandra is onze interne advocate en adviseur voor mediarelaties. Naast advocaat is ze ook een model met goede connecties in de media- en mode-industrie. Haar inspanningen hebben veel bedrijven geholpen om meer media-aandacht te krijgen.

Sodjad Ebrahiem

Sodjad Ebrahiem

Sodjad Ebrahiem is een ervaren SEO specialist. Hij is gespecialiseerd in het bouwen van gezaghebbende backlinks. Hij spreekt Engels, Nederlands en Perzisch.

Rabi Abdel Samad

Rabi Abdel Samad

Rabi is onze PR specialist.
Als lid van een invloedrijke politieke familie in Libanon heeft hij goede contacten met de Arabische media en social media influencers. Daar hebben onze Europese en Amerikaanse klanten goed gebruik van gemaakt om hun diensten en producten in de Arabische wereld te promoten.
Rabi voltooide zijn BA in internationale relaties aan de London Metropolitan University.

Maria de Graaf

Maria de Graaf

Hoofd van data
Esther van de Graaf is onze data specialist. Ze heeft 4 jaar ervaring op het gebied van data assimilatie. Haar methodologie heeft ervoor gezorgd dat onze klanten in totaal meer dan 700000 GBP aan SEA kosten hebben bespaard.
Maria voltooide haar BA in Computer Science aan de Oxford University

Jim Farringdon

Jim Farringdon

Jim is ons hoofd van webdesign en development diensten. Met meer dan 12 jaar ervaring is hij in staat om al onze website ontwerp en ontwikkeling diensten uit te voeren en de uitvoering ervan te monitoren.

Monira al Hadori

Monira al Hadori

Hoofd van social media diensten
Monira is onze social media expert. Ze heeft meer dan 8 jaar ervaring in de ondersteuning van bedrijven, goede doelen, sociale en politieke bewegingen bij het bereiken van hun doelstellingen via de sociale media . Monira heeft Social Communications gestudeerd.