Over ons

Wij zijn Webticians

Onze kracht zit in de mix van ervaring, kennis en jeugdig enthousiasme van ons team. We combineren jarenlang onderzoek, marketing en bedrijfservaring met het enthousiasme en de creativiteit van een team van jonge gepassioneerde geesten. We zijn niet alleen een team van experts die alleen maar meer klanten willen hebben. We willen zaken doen op basis van normen van ethiek en moraal die we hoog houden. Daarom vertellen we u van te voren wanneer u wel en wanneer u niet zaken met ons kunt doen.
 

Geen drop-outs

We zijn goed opgeleid

Ons team bestaat uit afgestudeerden in psychologie, wiskunde, Engels, politieke wetenschappen, rechten en cultuur. We hebben ook collega’s met MBA’s en Masters in Marketing.

We nemen daar geen genoegen mee. We moedigen ons team aan om meer te leren wanneer ze zich bij ons aansluiten en nooit te stoppen. Online marketing is constant aan het veranderen. Daarom is het belangrijk dat ons team over de juiste tools, kwalificaties, kennis en ervaring beschikt om voorop te lopen en dit te kunnen blijven doen.

We investeren veel in training en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat iedereen over de juiste vaardigheden en kennis beschikt om zijn werk goed te blijven doen. We zijn geen onervaren tieners die ‘goed zijn met computers’. Wij zijn het team dat uw bedrijf kan helpen om online nieuwe hoogten te bereiken.

Moraliteit en ethiek

Wat we niet doen en zijn

We zijn niet arrogant of moeilijk in de omgang . We zullen u niet overbluffen met jargon of u het onbereikbare beloven. We zijn niet vaag en we bouwen geen luchtkastelen.

Natuurlijk zijn we blij om nieuwe bedrijven en instellingen te mogen helpen. Maar we hebben wel grenzen. We doen niet alles om u als klant binnen te halen. Daarom maken we geen gebruik van ‘push marketing’ en doen we geen beloften die onhaalbaar zijn. Ook beloven we u nooit dat we uw website op de eerste pagina van Google binnen 24 uur kunnen ranken. Geen enkel legitiem marketingbureau kan en mag dit beloven.

We hebben nooit beweerd ‘duur’ te zijn, maar er zijn veel mensen die ons wel duur vinden. 
Misschien komt het omdat onze prijzen de kwaliteit van onze diensten vertegenwoordigen.

Links, moreel en multicultureel

Wij zijn links, moreel en multicultureel.

We werken op basis van moraliteit en ethiek. We nemen ook niet iedereen aan als klant.

Meer dan 12 talen

We spreken meer dan 12 talen. Uw content is dus altijd in goede handen.

Tevreden klanten

99% van onze klanten zijn tevreden over onze diensten. En dat kunt u het ze vragen.

Visie

93% van onze klanten komen terug of bevelen ons aan aan hun vrienden en zakenrelaties.

800+ projecten

We hebben meer dan 800 online marketing en digital PR projecten uitgevoerd in verschillende talen.