Klant:Q.Yazdanparast
Date: 2017-heden
Status:Voltooid maar gaande

Wet Uitbaning Geweld Tegen Vrouwen (EVAW LAW)

Mevrouw Qadriya Yazdanparast is een voormalige lid van de Afghaanse Twede Kamer. Tijdens haar lidmaatschap van de Afghaanse parliament begon ze te werken aan een wet die het mogelijk maakt om degenen die zich aan geweld tegen vrouwen, verkrachting en huiselijk geweld   schuldig maken te bestraffen. Na haar lidmaatschap van de Afghaanse tweede kamer werd ze mensenrechtencommissaris in de Afghaanse mensenrechtencommissie.
Omdat EVAW Law niet werd goedgekeurd door haar voormalige collega’s in het parliament besloot ze om dit onderwerp onder nationale en internationale aandacht te brengen. In samenwerking met Exordium Webum Ltd hebben we haar geholpen met om haar doel te bereiken.

Wat we gedaan hebben:

  • We hebben door het middel van onze contacten in de nationale en internationale media dit belangrijke onderwerp “coverage” gegeven. CNN, BBC, Al- Jazeera, ToloNews, Voice of Freedom, Voice of America en The Diplomat zijn een paar voorbeelden hiervan.
  • Door het middel van onze social media strategie hebben we dit onderwerp onder de aandacht van de Afghaanse social media influencers gebracht. Dit heeft bijgedragen om sociale druk op de Afghaanse politici uit te oefenen.
  •  Door gebruik te maken van onze data gedreven social media diensten zijn we erin geslaagd om 2800 vrijwilligers te vinden om mevrouw Yazdanparast bij te staan in haar strijd voor gelijke rechten voor vrouwen in Afghanistan.
 
Mevrouw Qadriya Yazdanparast: yazdanparast9@hotmail.com
Exordium Webum Ltd: info@exordiumpr.co.uk

Related projects

Ribbon & Blues

Ribbon n Blues, is een B2B-leverancier die toegang biedt tot een breed scala aan vereisten voor presentatieverpakkingen. Het heeft ook directe leveringsrelaties met toonaangevende Europese, Noord-Amerikaanse en Aziatische fabrikanten.

View details
Ribbon & Blues