Klant:Primotransfer.nl
Link:Primotransfer.nl
Datum:Jan, 2020
Status:Voltooid maar gaande

PrimoTransfer.nl

Primotranfer is een dochteronderneming van PrimoTaxi. Via Primotransfer.nl willen ze zich vooral op zakelijk vervoer en ” high end” services richten voor VIP’s, belangrijke politieke figuren, beroemde artiesten, directeuren van internationale bedrijven,  en anderen die VIP vervoer nodig hebben.

Wat we voor PrimoTransfer gedaan hebben.

  • Door het middel van onze influencer marketing diensten hebben we primotransfer aan hun doelgroep voorgesteld. Hier door hebben ze 270% meer klanten binnen gekregen zoals beroemde artiesten en politieke figuren.
  • Door het middel van onze SEA diensten hebben we een effective en data gedreven campagne gevoerd die resulteerde in 150% meer boekingen, terwijl ze gemiddeld 50% minder hebben betaald voor de Google Advertenties.
  • Naamsbekendheid is gestegen met 72% nadat we onze diensten aan hun hebben geleverd
  • Ook hebben we een SEO vriendelijke website voor hun gebouwd. Maar we zijn nog niet begonnen met het leveren van SEO diensten aan PrimoTransfer.nl

    Bel: PrimoTransfer.nl op 010-2622540 als u meer informatie nodig heeft.

Related Projects

Ribbon & Blues

Ribbon n Blues, is een B2B-leverancier die toegang biedt tot een breed scala aan vereisten voor presentatieverpakkingen. Het heeft ook directe leveringsrelaties met toonaangevende Europese, Noord-Amerikaanse en Aziatische fabrikanten.

View details
Ribbon & Blues