SEO- Zoekmachine optimalisatie vanuit Rotterdam

SEA- Search Engine Adverteren

SEA- Search Engine Adverteren uitbesteden?

Onze SEA diensten kunt u gebruiken om up-to-date te blijven. Ook kunt u uw SEA uitbesteden om er zeker van te zijn dat uw opdracht door experts wordt uitgevoerd. Waarom?

Onze aanpak is zeer gestructureerd, datagedreven, doelgroepgericht en wiskundig. Daarom kunnen we effectieve SEA campagnes maken die uw doelgroep in beeld brengen,  definiëren en aantrekken. We leveren een  gericht en kwalitatief hoogstaand verkeer naar uw website en optimaliseren voortdurend om de prestaties te verbeteren. We doen dit niet alleen op Google. We werken ook met Bing, Yahoo, Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat en Twitter.

 

We kunnen uw zichtbaarheid maximaliseren en winstgevende leads, sales en enquiries creëren. Zo voorkomen we dat uw geld wordt verspild aan ineffectieve zoekwoorden.

Ervaren SEA team

Alleen ervaren SEA Specialisiten zijn goed genoeg voor u.

Best Practice

Best Practices SEA Campagne

Alle Niveaus

Lokaal, Nationaal en Internationaal

Resultaat

Resultaatgerichte SEA. Meer leads en Sales

Zo doen we het

Onze SEA methodiek

Zo gaan we uw SEA opdracht uitvoeren

1

Stap 1: U leren kennen

Om uw online omgeving beter te begrijpen, dompelen we ons volledig onder in uw bedrijf. We leren wat uw gebruikers motiveert en hoe ze zich gedragen op al uw digitale kanalen. Hiermee kunnen we ontdekken hoe gebruikers omgaan met uw merk, wat gebruikers tot betalende klanten maakt en hoe we resultaten over meerdere kanalen kunnen toeschrijven.
2

Prognose

Onze prognoses zijn gebaseerd op een combinatie van legacy data (oude data), uw meest recente data, markttendensen en geplande activiteiten. Door deze data te bundelen kunnen we uw performance in de toekomst voorspellen.

3

Planning

Dankzij de insights die we hebben opgedaan in de vorige twee fases kunnen we de doelstellingen vaststellen. Vervolgens gaan we goed gestructureerde SEA-campagnes ontwikkelen en plannen die aan uw doelstellingen voldoen . Door onze campagnestructuren kunnen accountmanagers hun efficiency optimaliseren en ervoor zorgen dat de prestaties continu worden afgestemd op uw KPI’s .
4

Meting

Tracking is de basis van alles wat we doen. Alle kanalen worden gemeten met behulp van toonaangevende trackingtechnologieën. Hierdoor kunnen we inzicht krijgen in al uw kanalen en erachter komen hoe gebruikers omgaan met uw merk tijdens het aankoopproces.
5

Optimalisatie

Door effectieve metingen kunnen we waardevolle inzichten krijgen in wat wel en niet werkt voor u werkt. We gebruiken een combinatie van tools voor offertebeheer (bid management), optimalisatiesoftware en ouderwetse menselijke interactie om ervoor te zorgen dat uw account continu op het meest gedetailleerde niveau wordt geoptimaliseerd. We zorgen er altijd voor dat uw budget wordt besteed aan kwaliteit en niet aan kwantiteit.
6

Verslag uitbrengen

Relevante links van vertrouwde websites zijn van cruciaal belang voor uw organische zichtbaarheid. We richten ons op het ontwikkelen van relaties met websites, influencers en bloggers binnen uw industrie en betrekken ze bij interessante creatieve inhoud, wedstrijden, evenementen en ideeën. Dit helpt om consistente groei in links te genereren,  uw zichtbaarheid te verbeteren en het verkeer naar uw website te verhogen. 

 
 

GEEN VALSE BELOFTEN

Natuurlijk vinden we het altijd leuk om nieuwe klanten binnen te halen, maar  we doen u geen beloften  die we niet  kunnen waarmaken.

NIET UITBESTEDEN

Al onze SEA diensten worden door onze eigen experts uitgevoerd. Wij besteden het niet uit aan derden.

HOOG OPGELEID

Al onze SEA experts zijn universitair opgeleid. U heeft dus niet te maken met “drop outs” die een beetje goed met computers zijn.