Haar meer uit uw Google advertenties.

Search Engine Adverteren (SEA)

SEA uitbesteden foto

Onze aanpak is zeer gestructureerd, datagedreven, doelgroepgericht en wiskundig. Daarom kunnen we effectieve SEA campagnes maken die uw doelgroep in beeld brengen, definiëren en aantrekken. We sturen gericht kwalitatief hoogstaand verkeer naar uw website en optimaliseren deze voortdurend om de prestaties te verbeteren. We doen dit niet alleen op Google. We werken ook met Bing, Yahoo, Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat en Twitter.

 

We kunnen uw zichtbaarheid maximaliseren en winstgevende leads, sales en enquiries creëren. Zo voorkomen we dat uw geld wordt verspild aan ineffectieve zoekwoorden.

Onze SEA methodiek

Zo gaan we uw SEA opdracht uitvoeren

Stap 1:

U leren kennen

Om uw online omgeving beter te begrijpen, dompelen we ons volledig onder in uw bedrijf. We leren wat uw gebruikers motiveert en hoe ze zich gedragen op al uw digitale kanalen. Hiermee kunnen we ontdekken hoe gebruikers omgaan met uw merk, wat gebruikers tot betalende klanten maakt en hoe we resultaten over meerdere kanalen kunnen toeschrijven.

Stap 2:

Prognose

Onze prognoses zijn gebaseerd op een combinatie van legacy data (oude data), uw meest recente data, markttendensen en geplande activiteiten. Door deze data te bundelen kunnen we uw performance in de toekomst voorspellen.

Stap 3:

Planning

Dankzij de insights die we hebben opgedaan in de vorige twee fases kunnen we de doelstellingen vaststellen. Vervolgens gaan we goed gestructureerde SEA-campagnes ontwikkelen en plannen die aan uw doelstellingen voldoen. Door onze campagnestructuren kunnen accountmanagers hun efficiency optimaliseren en ervoor zorgen dat de prestaties continu worden afgestemd op uw KPI’s .

Stap 4:

Meting

We beginnen altijd met u te leren kennen, te begrijpen wat uw doelen zijn, hoe succes voor u er uit ziet en hoe uw klanten denken.

Stap 5:

Optimalisatie

Door effectieve metingen kunnen we waardevolle inzichten krijgen in wat wel en niet voor u werkt. We gebruiken een combinatie van tools voor offertebeheer (bid management), optimalisatiesoftware en ouderwetse menselijke interactie om ervoor te zorgen dat uw account continu op het meest gedetailleerde niveau wordt geoptimaliseerd. We zorgen er altijd voor dat uw budget wordt besteed aan kwaliteit en niet aan kwantiteit.

Stap 6:

Verslag uitbrengen

Rapporteren kan een tijdrovende, alledaagse taak zijn, maar bij Webticians hebben we dit proces gestroomlijnd om het eenvoudig maar effectief te maken. We hebben geen "one size fits all" aanpak. Rapporten worden aangepast aan uw interne eisen en we stemmen al uw doelstellingen op elkaar af, zodat u wekelijks of maandelijks duidelijke deliverables ziet.

Stap 7:

Innovatie

SEA is voortdurend in ontwikkeling. Wij omarmen dit door het gebruik van bid management tools, attributie technologie, optimalisatie tools, rapportage platforms en nog veel meer. Door innovatief gebruik van technologie zijn we in staat om voortdurend de ROI, CPC, CTR te verbeteren en zeer succesvolle campagnes te leveren die de doelstellingen overtreffen.

Links, moreel & Multicultureel.

Waarom we anders zijn

Wij vinden dat wij anders zijn dan andere online marketing en digitale PR-bureaus, wij informeren u van tevoren over wanneer u zaken met ons kunt doen en wanneer niet.

100% Google

All onze SEA diensten worden 100% in overeenstemming met de richtlijnen van Google en uw doelstellingen uitgevoerd.

Niet Uitbesteden

Alle diensten worden door onze eigen betrouwbare experts uitgevoerd. We besteden nooit diensten uit.

Geen Valse Beloften

Het is altijd leuk om nieuwe klanten te mogen helpen. Maar doen u geen beloften die we niet waar kunnen maken.

Ervaren

Onze SEA specialisten zijn ervaren en universitair opgeleid. U heeft dus niet te maken met “drop outs” die een beetje goed met computers zijn .

Vragen

Meest Gestelde vragen over onze SEA diensten

Kunt u geen antwoord vinden op uw vraag? Bezoek de FAQ pagina of bel ons gewoon. 

Wij bieden een verscheidenheid aan SEA diensten aan om tegemoet te komen aan accounts en advertentiebudgetten van elke grootte.

SEA Management - Wij beheren uw paid search budget voor u en maximaliseren uw resultaten op een doorlopende basis.

SEA Audit - Maximale prestaties van uw reclamebudget gegarandeerd met een grondige SEA Audit.

SEA Remarketing/Retargetting - Een tweede kans om uw leads te converteren naar conversie met aantrekkelijke berichten.

We zijn gevestigd in Rotterdam maar kunnen u in heel Nederland van dienst zijn.

SEA staat u toe om de doelgroepen te kiezen die uw advertentie zullen zien op basis van verschillende metrieken.
U kunt zich richten op gebruikers op basis van hun geografische locatie, zoekwoorden, demografische gegevens, affiniteit, remarketing, en onderwerpen.

Google heeft zijn voormalige betaalde advertentieplatform 'AdWords' omgedoopt tot 'Google Ads'. Dit was onderdeel van een bredere rebranding strategie om de betaalde advertentieplatformen te vereenvoudigen.

Dit staat nu onder een overkoepelende dienst genaamd 'Google Marketing Platform' die ook Google Analytics 360 (voorheen DoubleClick) bevat.

Natuurlijk! Wij hebben ervaring met Google Responsive Ads en zullen dit graag voor u opzetten. Voor meer informatie over Google Responsive Ads kunt u ons altijd bellen.

Een specifiek cijfer als het gaat om de kosten van een SEA-campagne is er niet, aangezien u de vrijheid heeft om uw budget te kiezen en Google u ook toestaat om uw bod te kiezen voor elk zoekwoord.

De kosten van een SEA-campagne zijn afhankelijk van het bod en de kwaliteitsscore van een advertentie.
Als u een hoge kwaliteitsscore hebt, dan kunt u een plaats op de SERP's krijgen met een lager bod. Als u een lage kwaliteitsscore hebt, dan zult u hoger moeten bieden, dit zal de kosten van uw PPC campagne verhogen.

Sommige industrieën hebben een hoge concurrentie, dit kan tot hoge biedingen leiden omdat er zoekwoorden zijn die u €50 of meer kosten voor een enkele klik. In de meeste gevallen kunt u echter een behoorlijke hoeveelheid verkeer krijgen voor een bod van minder dan €1 per klik.

Dus, de kosten van een PPC advertentiecampagne zal vrij veel afhangen van verschillende factoren die van adverteerder tot adverteerder kunnen verschillen.

Om een succesvolle SEA campagne te voeren, moet men een goed begrip hebben van de kwaliteitsscore, omdat deze metriek zeer belangrijk is voor elke SEA-campagne.

De kwaliteitsscore wordt gebruikt door zowel de Google AdWords en Bing Ads voor het meten van de kwaliteit en relevantie van een SEA advertentie.

Het is algemeen bekend dat het primaire doel van zoekmachines is om relevante resultaten te tonen op hun SERP's, en de zoekmachines proberen altijd het beste resultaat te leveren voor de zoekopdracht van een gebruiker. Weinig mensen begrijpen dat de zoekmachines deze metriek ook toepassen op betaalde advertenties.

Zoekmachines beoordelen de kwaliteit van advertenties op basis van de advertentie zelf, trefwoorden en de landingspagina om te bepalen hoe relevant een advertentie is voor de zoekopdracht van een zoeker.

Uw kwaliteitsscore hangt af van verschillende factoren zoals:

-Relevantie van uw advertentietekst voor de zoekopdracht
-CTR van uw advertentie(s)
-Relevantie van zoekwoorden voor de advertentiegroep
-Kwaliteit en relevantie van de landingspagina
-Historische prestaties van uw AdWords-account en eerdere advertentiecampagnes

Uit bovenstaande lijst kunnen we afleiden dat relevantie de doorslaggevende factor is en de belangrijkste rol speelt bij de berekening van de kwaliteitsscore.

Als u een hoge kwaliteitsscore heeft, zal Google u een hogere advertentierang geven in de SERP voor het specifieke trefwoord. Dit zal ook leiden tot lagere biedkosten.