Google SEO Cursus & Training

Met de SEO cursus van Webticians leer je de basisprincipes van Google en ontdek je hoe de experts te werk gaan om meer zichtbaarheid voor hun klanten te krijgen.

Deze SEO cursus is gebaseerd op wetenschap,gedreven door data, gecombineerd met PR en bedoeld voor praktijk.

Introductie van onze SEO cursus

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een belangrijke marketingvaardigheid. Het is een essentieel onderdeel van elk groeiend bedrijf en zorgt ervoor dat je website hoog scoort in zoekmachines voor specifieke zoekwoorden. Goede SEO vergroot niet alleen de herkenning van een merk, maar helpt ook om de relevantie ervan te behouden in een steeds competitiever wordende digitaal landschap.

Met onze SEO-Cursus en SEO-training leer je basisprincipes van SEO en krijg je een voorsprong op je concurrentie door praktische lessen in zoekmachineoptimalisatie en competitieve sluetelwoordenonderzoek.

Deze SEO cursus is bedoeld voor kleine ondernemers, marketeers en front-end ontwikkelaars die hun verkoopbaarheid willen verbeteren. 

Voor wie is de SEO cursus bedoeld?

Deze SEO cursus is bedoeld voor iedereen maar vooral gefocused op ondernemers, PR-Consultants, public affairs managers marketeers en front-end ontwikkelaars die hun verkoopbaarheid willen verbeteren. 

Wat krijg je mee?

Hoe onze SEO-cursus eruit ziet

– Uitleg en opzetten van Google Analytics
– Uitleg en opzetten van Google Search console(GSC)
– Uitleg Uptime monitoring en het belang ervan.
– Uitleg over en het opzetten van Over Ons,Privacy Policy &  Algemene Voorwaarden. Ook wordt het uitgelegd hoe je ze kunt gebruiken om je positie op Google te verbeteren.

We leggen je uit hoe je een website gebruikersvriendelijk en welk stappen je ervoor moet nemen om het realiseren. Ook ga je leren waarom Google UX belangrijk en wat voor eisen ze hebben.

We leggen je uit, doen het voor en gaan je trainen om de performance van je website te verbeteren. Je krijgt ook een uitleg over waarom performance belangrijk is voor Google.

We leggen je uit wat Onsite-SEO is, wat de belangrijkste factoren van technical-SEO zijn en we gaan samen een website met je opzetten om het in praktijk te leren, Als je een eigen website hebt, kun je die ook gebruiken. Ook leer je wat je vooral niet moet doen.

“Content is king”, dat hoor je heel vaak. Maar hoe zorg je ervoor om een goed en SEO-vriendelijk content te maken? Eerst gaan we het je uitleggen, dan gaan we samen met je de 10 stappen praktische doornemen. Dit kan zowel op de website wat we samen met jou hebben opgezet of je eigen website.

Eerst krijg je een uitleg over het verschil tussen Onsite-SEO en On-Page SEO.  Daarna gaan we 18 stappen praktisch met je doornemen die belangrijk zijn voor een goed On-Page SEO proces. Dit stap kan zowel met je eigen website of de website wat je tijdens de training maakt worden uitgevoerd.

Eerst krijg je een uitleg over het verschil tussen Offsite-SEO en Off-Page SEO. Daarna gaan we 15 stappen aan je uitleggen die belangrijk zijn voor een goed Off-Page SEO process. Uiteraard gaan we dit eerst zelf voor je voordoen. Voor dit stap heb je geen website nodig.

Het leeuwendeel van de zoekopdrachten op Google zijn lokaal. Maar wat moet je doen om voor lokale zoekopdrachten beter zichtbaar te worden.  We gaan 14 stappen aan je uitleggen en tot waar mogelijk zoveel mogelijk stappen samen met je uitvoeren.

Meest gestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen over onze seo cursus voor je beantwoordt. Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons een email of bel ons. Je kunt ook gewoon langs komen voor lekker kopje koffie.

Ja. Ons SEO coach spreekt vloeiend Engels en heeft in Londen gestudeerd.

Je kunt alleen korting krijgen als je klant bent, naar ons verwezen wordt door een bestaande klant of deel uitmaakt van de marketingteam van een bedrijf die in het verleden diensten van ons heeft aangenomen.

Ja hoor, dat is mogelijk. Maar er moeten minstens 3 deelnemers meedoen.

Ja hoor, dat kan. Laat het ons weten wat u wilt en hoeveel kennis u al heeft dan zorgen wij voor de rest.

Cursus Details:

Data: wordt samen met jou bepaald.

Tijden:
Dag1: 9:30-16:30
Dag2: 9:30-12:00

Duur: 1.5 Dag

Kosten: € 350 per deelnemer

 

 

Waar:
Vlaardingweg 62
3044 CK, Rotterdam


Contact Details:
Telefoon:  010-3046201
Email:Info@webticians.nl

 

Aanmeldformulier