Bellen of teruggebeld worden?

Onze contact nummer: 0103046201

  Betrouwbare Data

  Digital Analytics

  Met onze digital analytics diensten kunnen we ervoor zorgen dat de data van uw website solide en correct zijn. En dat u over de juiste data beschikt voordat u belangrijke zakelijke beslissingen neemt. We hebben jarenlange ervaring  met Google Analytics. We hanteren een grondige, methodische en ‘best practice’ aanpak voor het configureren van uw Google Analytics account.

  Ervaren

  Ervaren Data Specialisten

  Betrouwbaar

  Betrouwbare Data

  Alle Niveaus

  Alle data bronnen

  Resultaat gefocust

  Afgestemd op KPI's & Goals

  CRO & KPI

  Onze Methodiek

  Hoe we ervoor zorgen dat u de juiste data heeft, voordat u belangrijke zakelijke beslissingen neemt.

  Stap 1: Configuatie en implementatie

  Heeft u al Google Analytics op uw website geconfigureerd maar  vertrouwt u de data niet? Of wilt u helemaal vanaf het begin beginnen? Wij zijn er om u te helpen. We integreren ook uw GA-account met alle andere relevante data bronnen en trackingtechnologieën.

  Stap 2: Auditing & Kwaliteitsborging

  We zullen uw account controleren om erachter te komen of uw platform u echt betrouwbare data kan geven voor het vormen van insight. Als dit niet het geval is, stellen we een paar aanpassingen en wijzigingen voor.

  Stap 3: Goals & KPI Tracking

  We werken met u samen om uw bedrijfsdoelstellingen te kunnen begrijpen. Dit is belangrijk om geschikte KPI's te kunnen vinden en hiermee het geboekte succes te kunnen volgen en te meten.

  Stap 4: Conversion Rate Optimisatie

  Door data te verzamelen, tests uit te voeren en wijzigingen voor te stellen, verzamelen we data om met verbeterpunten voor uw website te komen zodat we conversies kunnen optimaliseren. Dit betekent dat we u helpen meer inkomsten te genereren door meer van uw website bezoekers tot klant te maken.

  Stap 5: Meting en attributie

  U moet precies kunnen begrijpen hoe uw marketingkanalen samenwerken en hoe elk van deze bijdraagt aan conversie. We analyseren verschillende attributiemodellen om u de relaties tussen de verschillende marketingkanalen te helpen begrijpen. Zo kunt u uw budget effectiever besteden.

  Stap 6: Op de hoogte houden en benchmarken

  Samen met u gaan we KPI-gerichte rapporten maken die van pas komen voor het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Ze geven een duidelijk beeld van de mate waarin uw digitale activiteiten bijdragen aan de succes van uw bedrijf en wat u nog moet doen om uw succes te vergroten.

  Stap 7: Training en consultancy

  Het is belangrijk dat u en uw team altijd op de hoogte zijn en blijven van de  veranderingen en innovaties. Daarom bieden we op maat gemaakte trainingen en workshops om uw team te trainen op basis van hun huidige ervaring en het kennisniveau dat ze willen bereiken.
  Bel ons gerust voor meer informatie .

  Digital Analytics uitbesteden?

  Weet  dat wij transparant zijn, wanneer u zaken met ons doet.
  Want we  vertellen u wat u wel en niet van ons kunt verwachten.

  GEEN VALSE BELOFTEN

  Natuurlijk vinden we het altijd leuk om nieuwe klanten binnen te halen ,maar  we doen u geen beloften  die we niet kunnen waarmaken.

  NIET UITBESTEDEN

  Alle diensten worden door onze eigen betrouwbare experts uitgevoerd. We besteden nooit diensten uit.

  Hoog Opgeleid

  Al onze SEA specialisten zijn universitair opgeleid. U heeft dus niet te maken met “drop outs” die een paar artikelen hebben gelezen.