Bellen of teruggebeld worden?

Onze contact nummer: 0103046201

Betrouwbare Data

Digital Analytics

Met onze digital analytics diensten kunnen we ervoor zorgen dat de data van uw website robuust en correct zijn. En dat u over de juiste data beschikt voordat u belangrijke zakelijke beslissingen neemt. We hebben jarenlange ervaring  met Google Analytics. We hanteren een grondige, methodische en ‘best practice’ aanpak voor het configureren van uw Google Analytics account. 

Ervaren

Ervaren Data Specialisten

Betrouwbaar

Betrouwbare Data

Alle Niveau's

Alle data bronnen

Resultaat gefocused

Afgestemd op KPI's & Goals

CRO & KPI

Onze Methodiek

Hoe we ervoor zorgen dat u de juiste data heeft voordat u belangrijke zakelijke beslissingen neemt. 

Stap 1: Configuatie en implementatie

Heeft u al Google Analytics op uw website geconfigureerd maar u vertrouwt de data niet? Of wilt u helemaal vanaf het begin beginnen? Wij zijn er om u te helpen. We integreren ook uw GA-account met alle andere relevante data bronnen en trackingtechnologieën.

Stap 2: Auditing & Kwaliteitsborging

We zullen uw account controleren om erachter te komen of uw platform u echt betrouwbare data kan geven voor het vormen van insight. Als dit niet het geval is, stellen we een paar aanpassingen en wijzigingen voor.

Stap 3: Goals & KPI Tracking

We zullen met u samenwerken om uw bedrijfsdoelstellingen te begrijpen. Dit is belangrijk om geschikte KPI's te kunnen vinden en hiermee het geboekte succes te volgen en te meten.

Stap 4: Conversion Rate Optimisation

Door data te verzamelen, tests uit te voeren en wijzigingen voor te stellen, verzamelen we data om met verbeterpunten voor uw website te komen zodat we conversies kunnen optimaliseren. Dit betekent dat we u helpen meer inkomsten te genereren door meer van uw website bezoekers klant te maken.

Stap 5: Meting en attributie

U moet precies kunnen begrijpen hoe uw marketingkanalen samenwerken en hoe elk van deze bijdraagt aan conversie. We analyseren verschillende attributiemodellen om u de relaties tussen de verschillende marketingkanalen te helpen begrijpen. Zo kunt u uw budget effectiever besteden.

Stap 6: Op de hoogte houden en benchmarken

Samen met u gaan we KPI-gerichte rapporten maken die van pas komen voor het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Ze geven een duidelijk beeld van hoe uw digitale acitiviteiten bijdragen aan de success van uw bedrijf en wat u nog moet doen om uw success te vergroten.

Stap 7: Training en consultancy

Het is belangrijk dat u en uw team altijd op de hoogte zijn van de nieuwe veranderingen. Daarom bieden we op maat gemaakte trainingen en workshops om uw team te trainen op basis van hun huidige ervaring en het kennisniveau dat ze willen bereiken. Bel ons om meer te weten te komen over hoe we kunnen helpen.

Digital Analytics uitbesteden?

Wanneer u zaken met ons doet, weet u dat wij transparant zijn. Omdat we u vertellen wat u wel en niet van ons kunt verwachten.

Geen valse beloftes

Natuurlijk vinden we het altijd leuk om nieuwe klanten binnen te halen maar om dit te doen gaan we u geen beloftes maken die we niet waar kunnen maken.

niet uitbesteden

Alle diensten worden door onze eigen betrouwbare experts verricht. We besteden nooit diensten uit.

Hoog Opgeleid

Al onze SEA specialisten zijn universitair opgeleid. U heeft dus niet te maken met “drop outs” die een paar artikelen hebben gelezen.