Bellen of teruggebeld worden?

Onze contact nummer: 0103046201

  Verhoog uw merkbekendheid

  Influencer Marketing

  We bedenken op maat gemaakte Outreach, Influencer Marketing en Digital PR-programma’s met het doel om bloggers, social media influencers en journalisten aan te trekken. Zo kunnen we uw merkbekendheid en klantenbinding bevorderen. We ontwerpen en produceren boeiende en deelbare inhoud die helpt bij het creëren van een loyaal en betrokken publiek. 

  Contact

  Contact met nationale en internationale beroemdheden

  Beste strategieën

  Bedacht door PR specialisten

  Alle Niveaus

  Lokaal, nationaal en internationaal.

  Meetbaar

  Meetbare resultaten

  Hoe we het gaan doen

  Onze Methodiek

  Zo kunnen we u naamsbekendheid verbeteren en verhogen:

  Stap 1: U leren kennen

  Een succesvolle strategie begint met u te leren kennen. De doelstellingen van uw bedrijf moeten duidelijk zijn en vastgesteld worden, voordat we een outreach-strategie ontwikkelen. Het is belangrijk om u en de relevante influencers te leren kennen voordat we met uw project beginnen.

  Stap 2: Publieksonderzoek

  Elke marketingstrategie voor influencers moet gericht zijn op uw klanten en op degenen die uw klanten beïnvloeden en adviseren. We gebruiken een reeks datageleide en persoonlijke face-to-face technieken om mensen te leren kennen die om uw bedrijf geven. Geen enkele outreach-strategie mag worden geleid door alleen link gebruik. We willen uw merk zichtbaar maken voor de mensen die ertoe doen en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van een sterk link-profiel.

  Stap 3: Concurrentieanalyse

  We kijken naar uw concurrenten om te weten hoe ze influencers en klanten online aantrekken. Dan gaan we op zoek naar mogelijke hiaten in de markt.

  Stap 4: Brainstormen

  Geïnspireerd door uw merk organiseren we creatieve brainstormsessies om innovatieve en toonaangevende campagnes te ontwikkelen die uw merkwaarden belichamen.

  Stap 5: Strategie

  Op basis van de insights uit ons gedetailleerde proces ontwikkelen we een volledig unieke strategie om deelname te stimuleren, intregreren en aan te moedigen. Ons team van copywriters, influencer outreach-experts en SEO professionals werkt samen om een strategie te ontwikkelen om uw KPI’s te behalen.

  Stap 6: Outreach en promotie

  We bouwen voortdurend relaties op met influencers, bloggers en journalisten om ervoor te zorgen dat uw inhoud wordt gedeeld en versterkt via de meest relevante kanalen. We ontwikkelen en voeren outreach-strategieën uit die gericht zijn op kwaliteit, levensduur en het aangaan van waardevolle zakelijke relaties.

  Stap 7: Meting

  Solide metingen zijn essentieel. Elk van onze strategieën is ontworpen om uw merk te belonen met langdurige en echt waardevolle resultaten in lijn met uw KPI's.

  Transparant en ethisch

  Wanneer u zaken met ons doet, weet u dat wij transparant zijn. Omdat we u vertellen wat u wel en niet van ons kunt verwachten.

  Geen valse beloften

  Natuurlijk vinden we het altijd leuk om nieuwe klanten binnen te halen, maar we doen u geen beloften die we niet kunnen waarmaken.

  niet uitbesteden

  Alle diensten worden door onze eigen betrouwbare experts uitgevoerd. We besteden nooit diensten uit.

  Hoog Opgeleid

  Al onze SEO, PR en andere online marketing specialisten zijn universitair opgeleid. U heeft dus niet te maken met “drop outs” die een beetje goed met computers zijn.