Bellen of teruggebeld worden?

Onze contact nummer: 0103046201

  Meer omzet en conversie

  Social media uitbesteden

  U wilt uw social media uitbesteden omdat u het te druk heeft, maar tegelijkertijd wilt u ook meer omzet en conversie? Geen probleem want:

  Onze sociale media aanpak is gericht op het creëren van relaties en loyaliteit. We luisteren aandachtig naar uw publiek en  focussen op wat voor hen belangrijk is.

  .
  We  maken daarbij gebruik van creatieve en aantrekkelijke vormen van communicatie, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de wensen en voorkeuren van uw doelgroep  . We overwegen zorgvuldig welke platforms, toon en aanpak het beste helpen om uw social media doelstellingen te bereiken. We helpen u vervolgens met het beheren van uw gemeenschap  – of dit nu op Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Pinterest of LinkedIn is.


  Door extra aandacht te besteden aan uw klanten voelen zij zich door u gewaardeerd.
  Bijvoorbeeld door een  humoristische presentatie van de boodschap die u wilt overbrengen of door hen op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en product updates .

  Experts

  Ervaren Social Media Specialisiten

  Best Practice

  In overeenstemming met het "best Practice" principe

  Alle Niveaus

  Lokaal, Nationaal en Internationaal

  Resultaat gefocust

  Resultaatgerichte Social Media Diensten

  Loyale klanten en meer conversies

  Onze Methodiek

  Zo gaan we u helpen met uw social media doelstellingen:

  Stap 1: U leren kennen

  We beginnen met u te leren kennen, het begrijpen van uw merk en hoe uw klanten communiceren. Voor ons is het van essentieel belang dat u weet wat uw doelen zijn en wat u hoopt te bereiken via sociale media.

  Stap 2: Strategie ontwikkeling

  Wij helpen u bij het bedenken van een social media-strategie die uw bedrijfs- en marketingdoelstellingen centraal stelt. We houden rekening met de werkwijze en middelen van uw organisatie .  We sluiten aan bij uw persoonlijke wensen en kiezen de aanpak die het beste bij u past . We hebben de deskundigheid in huis om onze inspanningen te vertalen naar meetbare resultaten, zodat u de effectiviteit van uw investering kunt controleren .
  Bovendien helpen wij u met het verwerven van inzicht in de vraag  wat uw zichtbaarheid
  in de sociale media  u oplevert.

  Stap 3: Monitoring en insight

  Met behulp van toonaangevende analytische tools en door een stevige vinger aan de pols te houden, luisteren we naar de gesprekken die uw publiek voert op sociale media zodat we uw klanten beter begrijpen. Zo kunnen we beter inzicht krijgen om uw bedrijf te helpen met verkoop, marketing, communicatie, klantenservice en PR.

  Stap 4: Engagement

  We vergroten uw online zichtbaarheid door een dialoog op te bouwen met de mensen die belangrijk voor u zijn. We doen dit door contact te leggen met influencers, bloggers en journalisten. Wij bieden u een aantrekkelijk verhaal dat inhoudelijk sterk is waardoor  uw reputatie niet alleen beschermd maar ook verbeterd wordt.Op dezelfde manier zorgen wij ervoor dat uw aanbiedingen en marketing boodschappen werkelijk binnenkomen bij uw publiek.

  Stap 5: Analyse en meting

  We analyseren de impact die sociale media hebben op uw bedrijf in termen van klantenwerving. Bijvoorbeeld websites bezoeken, registraties, leads, sales en inkomsten. We controleren de prestaties en zorgen ervoor dat aanpassingen worden gedaan om het best mogelijke rendement op de investering te garanderen.

  Stap 6: Consultancy en training

  We bieden training om u te helpen uw kansen in sociale media te benutten en ervoor te zorgen dat uw interne marketing team voorop blijft lopen.
  Onze  training is gebaseerd op  het continu volgen van de beste praktijken met betrekking tot
  de uitvoering van een effectieve sociale media strategie .

  Transparant en ethiek

  Weet  dat wij transparant zijn, wanneer u zaken met ons doet.
  Want we vertellen u wat u wel en niet van ons kunt verwachten

  GEEN VALSE BELOFTEN

  Natuurlijk vinden we het altijd leuk om nieuwe klanten binnen te halen ,maar we doen u geen beloften die we niet kunnen waarmaken.

  NIET UITBESTEDEN

  Al uw social media opdrachten worden door onze eigen betrouwbare experts uitgevoerd. We besteden nooit diensten uit.

  Hoog Opgeleid

  Al onze social media consultants zijn hoog opgeleid. U heeft dus niet te maken met “drop outs” die een beetje kunnen facebooken.