Bellen of teruggebeld worden?

Onze contact nummer: 0103046201

WEBONTWERP & ONTWIKKELING

website laten maken

Het ontwerpen en ontwikkelen van een website is vergelijkbaar met het bouwen van een huis. Veel planning en denkwerk zijn nodig om een functionele en professionele resultaat te produceren. Onze webontwerpers en ontwikkelaars kunnen een professioneel en gepersonaliseerde site ontwerpen in overeenstemming met de “best practices” van uw branche om aan uw behoeften te voldoen. Daarom is het beter on uw website laten maken door onze experts.

Ervaren

Ervaren website Specialisiten

Mobiel vriendelijk

All onze websites zijn mobiel vriendelijk

Meertalig

We bouwen ook meertalige websites

Resultaat gefocused

Lead & Sales Gerichte websites

Zo wordt uw website gebouwd

Onze Methodiek

We bouwen uw website in overeenstemming met de “best practice” principle.

Stap 1: U en de website

Tijdens onze eerste gesprek zullen we uw project bespreken om uw doelstellingen te begrijpen. Dit helpt ons om inzicht te krijgen in de diensten, producten of andere soorten inhoud die u op uw website wilt aanbieden. We zullen ook praten en vervolgens overeenstemming bereiken over het CMS en codeertaal van uw website, de functionaliteiten dat u op uw website wilt hebben, uw gewenste esthetische stijl, het ontwerp en de functionele structuur van uw website en de deadline voor voltooiing. Op basis van dit gesprek zullen we u vervolgens de schets van het ontwerp en de structuur verstrekken die vervolgens door u moet worden goedgekeurd. Natuurlijk kunt u tijdens dit gesprek ook andere zaken ook bespreken die we hierboven niet hebben vermeld.

 

Stap 2: Domein, hosting en logo

Als u nog geen domeinnaam heeft kunnen we u adviseren over waar en hoe u er een kunt kopen. We kunnen indien nodig ook een logo voor uw website ontwerpen of uw huidige logo verbeteren.

Stap 3: Inhoud

Nadat het goedgekeurde ontwerp en structuur zijn geïmplementeerd, helpen we u bij het organiseren van de inhoud. Het is belangrijk om te onthouden dat inhoud het meest belangrijke onderdeel van een website is. Klanten hebben de mogelijkheid om inhoud aan ons team te leveren of een van onze professionele schrijvers te instrueren om deze samen te schrijven of de hele taak uit te voeren. Indien nodig kunnen we de diensten van onze interne juridische expert aanbieden om te helpen bij het schrijven van een professionele en op maat gemaakte Algemene Voorwaarden pagina en een privacybeleid. Dit is belangrijk om u te beschermen tegen ongewenste claims.

Stap 4: Inhoud Plaastenvinden

Zodra de inhoud klaar is, werken we zij aan zij om de effectieve implementatie ervan in uw website te garanderen. We gaan u ook adviseren over de visuele structuur. Dit zorgt ervoor dat uw website gebruiksvriendelijk en voor SEO geoptimaliseerd is.

Stap 5: Wachtwoorden overhandigen

Zodra de bovengenoemde stappen zijn voltooid, zullen alle inloggegevens en andere gevoelige informatie aan u overhandigen.

Stap 6: Onderhoud van uw website (Optioneel)

Indien nodig kunnen we uw website bijwerken en onderhouden. Neem hierover contact met ons op voor meer informatie.

Bij ons website laten maken? Waarom:

SEO vriendelijk

Alle website die wij bouwen zijn SEO vriendelijk en volgens de richtlijnen van Google.

Website laten maken en 24/7 onderhoud

We kunnen uw website 24/7 in de gaten houden en als er iets mis gaat kunt u het altijd aan ons doorgeven en we zullen het in order maken.

Niet uitbesteden

Wij maken alle websites zelf, omdat u ons hiermee vertrouwt. We geven uw website niet door aan andere “goedkope” bedrijven om te bouwen.

Ervaren designer en developers.

Uw website wordt door onze ervaren experts gebouwen en niet door stagaires.

Resultaat gericht

Met onze websites kunt u meer leads en sales genereren omdat we resultaat gericht werken.

Waar we zijn gevestigd?

We zijn in Rotterdam gevestid maar hebben klanten over de hele wereld geholpen met hun websites.

Website Laten maken? Transparant en ethisch

Wanneer u zaken met ons doet, weet u dat wij transparant zijn. Omdat we u vertellen wat u wel en niet van ons kunt verwachten.

Geen valse beloftes

Natuurlijk vinden we het altijd leuk om nieuwe klanten binnen te halen maar om dit te doen gaan we u geen beloftes maken die we niet waar kunnen maken.

niet uitbesteden

Alle website worden gewoon door onze eigen experts gebouwen. We besteden niet uit. U kunt dus gerust bij ons uw website laten maken.

Hoog Opgeleid

All onze webdesigners en ontwikkelaars zijn hoog opgeleid. U heeft dus niet te maken met “drop outs” die een beetje goed met computers zijn.