Bellen of teruggebeld worden?

Onze contact nummer: 0103046201

WEBONTWERP & ONTWIKKELING

website laten maken

Het ontwerpen en ontwikkelen van een website is vergelijkbaar met het bouwen van een huis. Veel planning en denkwerk zijn nodig om een functioneel en professioneel resultaat te produceren. Onze webontwerpers en ontwikkelaars kunnen een professionele en gepersonaliseerde site ontwerpen in overeenstemming met de “best practices” van uw branche om aan uw behoeften te voldoen. Daarom is het beter om uw website laten bouwen door onze experts.

Ervaren

Ervaren website Specialisiten

Mobielvriendelijk

Al onze websites zijn mobielvriendelijk

Meertalig

We bouwen ook meertalige websites

Resultaat gefocust

Lead en Sales gerichte websites

Zo wordt uw website gebouwd

Onze Methodiek

We bouwen uw website in overeenstemming met het beginsel van  “best practice”.

Stap 1: U en de website

Tijdens ons eerste gesprek zullen we uw project bespreken om uw doelstellingen te begrijpen. Dit helpt ons om inzicht te krijgen in de diensten, producten of andersoortige inhoud die u op uw website wilt aanbieden. We gaan met u in gesprek en stemmen het CMS en codeertaal van uw website, de functionaliteiten die u op uw website wilt hebben, de door u gewenste esthetische vormgeving, het ontwerp en de functionele structuur van uw website en tenslotte de deadline voor voltooiing met u af . Op basis van dit gesprek zullen we u vervolgens een schets van het ontwerp en de structuur verstrekken die vervolgens door u moet worden goedgekeurd. Natuurlijk kunt u tijdens dit gesprek ook andere zaken ook bespreken die we hierboven niet hebben vermeld.

Stap 2: Domein, hosting en logo

Als u nog geen domeinnaam heeft kunnen we u adviseren over het hoe en wat van de aankoop . We kunnen indien nodig ook een logo voor uw website ontwerpen of uw huidige logo verbeteren.

Stap 3: Inhoud

Nadat het goedgekeurde ontwerp en de structuur zijn geïmplementeerd, helpen we u bij het organiseren van de inhoud. Het is belangrijk om te onthouden dat inhoud het meest belangrijke onderdeel van een website is. Klanten hebben de mogelijkheid om inhoud aan ons team aan te leveren, om  een van onze professionele schrijvers te instrueren om deze samen te schrijven of om de hele taak  zelf uit te voeren. Indien nodig kunnen we de diensten van onze interne juridische expert aanbieden om te helpen bij het schrijven van een professionele en op maat gemaakte Algemene Voorwaarden pagina en een privacybeleid. Dit is belangrijk om u te beschermen tegen ongewenste claims.

Stap 4: Implementatie

Zodra de inhoud klaar is, werken we met u samen om de effectieve implementatie ervan in uw website te garanderen. We  adviseren u dan ook over de visuele structuur. Dit zorgt ervoor dat uw website gebruiksvriendelijk en voor SEO geoptimaliseerd is.

Stap 5: Wachtwoorden overhandigen

Zodra de bovengenoemde stappen zijn voltooid, zullen alle inloggegevens en andere gevoelige informatie aan u overhandigd worden .

Stap 6: Onderhoud van uw website (Optioneel)

Indien nodig kunnen we uw website bijwerken en onderhouden. Neem hierover contact met ons op voor meer informatie.

Bij ons website laten maken? Waarom:

SEO vriendelijk

Alle website die wij bouwen zijn SEO vriendelijk en inovereenstemming met de richtlijnen van Google.

Reparatie en Onderhoud

We kunnen uw website 24/7 in de gaten houden . Als er iets mis gaat kunt u het dus altijd aan ons doorgeven . We maken het dan snel voor u in orde.

Niet uitbesteden

Het bouwen van een website is een opdracht die u ons in goed vertrouwen toevertrouwt.
Daarom maken we alle websites zelf. We geven uw opdracht niet door aan andere “goedkope” bedrijven .

Ervaren designers en developers.

Uw website wordt door onze ervaren experts geconstrueerd en niet door stagiaires.

Resultaat gericht

Met onze websites kunt u meer leads en sales genereren omdat we resultaat gericht werken.

Waar we zijn gevestigd?

We zijn in Rotterdam gevestid maar ons klantenbestand is wereldwijd .

Website Laten maken? Transparant en ethisch!

Weet  dat wij transparant zijn, wanneer u zaken met ons doet. Want we  vertellen u wat u wel en niet van ons kunt verwachten

Geen valse beloften

Natuurlijk vinden we het altijd leuk om nieuwe klanten binnen te halen, maar we doen u geen beloften die we niet  kunnen waarmaken.

niet uitbesteden

Alle website worden  door onze eigen experts geconstrueerd . We besteden niet uit. U kunt dus met een gerust hart  bij ons uw website laten bouwen.

Hoog Opgeleid

Al onze webdesigners en ontwikkelaars zijn hoog opgeleid. U heeft dus niet te maken met “drop outs” die een beetje kunnen coderen.