Meer omzet en conversie

Social media

Social Media foto

U wilt uw social media uitbesteden omdat u het te druk heeft, maar tegelijkertijd wilt u ook meer omzet en conversie? Geen probleem want:

Onze sociale media aanpak is gericht op het creëren van relaties en loyaliteit. We luisteren aandachtig naar uw publiek en focussen op wat voor hen belangrijk is.

.
We maken daarbij gebruik van creatieve en aantrekkelijke vormen van communicatie, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de wensen en voorkeuren van uw doelgroep. We overwegen zorgvuldig welke platforms, toon en aanpak het beste helpen om uw social media doelstellingen te bereiken. We helpen u vervolgens met het beheren van uw gemeenschap – of dit nu op Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Pinterest of LinkedIn is.

Door extra aandacht te besteden aan uw klanten voelen zij zich door u gewaardeerd. Bijvoorbeeld door een humoristische presentatie van de boodschap die u wilt overbrengen of door hen op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en product updates.

Onze social media methodiek

Zo gaan we u helpen met uw social media doelstellingen:

Stap 2:

Strategie ontwikkeling

Wij helpen u bij het bedenken van een social media-strategie die uw bedrijfs- en marketingdoelstellingen centraal stelt. We houden rekening met de werkwijze en middelen van uw organisatie. We sluiten aan bij uw persoonlijke wensen en kiezen de aanpak die het beste bij u past. We hebben de deskundigheid in huis om onze inspanningen te vertalen naar meetbare resultaten, zodat u de effectiviteit van uw investering kunt controleren.

Stap 1:

U leren kennen

We beginnen altijd met u te leren kennen, te begrijpen wat uw doelen zijn, hoe succes voor u er uit ziet en hoe uw klanten denken.

Stap 3:

Monitoring en insight

Met behulp van toonaangevende analytische tools en door een stevige vinger aan de pols te houden, luisteren we naar de gesprekken die uw publiek voert op sociale media zodat we uw klanten beter begrijpen. Zo kunnen we een beter inzicht krijgen om uw bedrijf te helpen met verkoop, marketing, communicatie, klantenservice en PR.

Stap 4:

Engagement

We vergroten uw online zichtbaarheid door een dialoog op te bouwen met de mensen die belangrijk voor u zijn. We doen dit door contact te leggen met influencers, bloggers en journalisten. Wij bieden u een aantrekkelijk verhaal dat inhoudelijk sterk is waardoor uw reputatie niet alleen beschermd maar ook verbeterd wordt. Op dezelfde manier zorgen wij ervoor dat uw aanbiedingen en marketing boodschappen werkelijk binnenkomen bij uw publiek.

Stap 5:

Analyse en meting

We analyseren de impact die sociale media hebben op uw bedrijf in termen van klantenwerving. Bijvoorbeeld website hits, registraties, leads, sales en inkomsten. We controleren de prestaties en zorgen ervoor dat aanpassingen worden gedaan om het best mogelijke rendement op de investering te garanderen.

Stap 6:

Consultancy en training

We bieden training om u te helpen uw kansen in sociale media te benutten en ervoor te zorgen dat uw interne marketing team voorop blijft lopen. Onze training is gebaseerd op het continu volgen van de beste praktijken met betrekking tot de uitvoering van een effectieve sociale media strategie .

Links, moreel & Multicultureel.

Waarom we anders zijn

Wij vinden dat wij anders zijn dan andere online marketing en digitale PR-bureaus, wij informeren u van tevoren over wanneer u zaken met ons kunt doen en wanneer niet.

Best Practice

Uw social media opdrachten worden in overeenstemming met het “best Practice” principe uitgevoerd.

Niet Uitbesteden

Al uw social media opdrachten worden door onze eigen betrouwbare experts uitgevoerd. We besteden nooit diensten uit.

Geen Valse Beloften

Het is altijd leuk om nieuwe klanten te mogen helpen. Maar doen u geen beloften die we niet waar kunnen maken.

Hoog Opgeleid

Al onze social media consultants zijn hoog opgeleid. U heeft dus niet te maken met “drop outs” die een beetje kunnen facebooken.

Vragen

Meest gestelde vragen onze social media diensten

Kunt u geen antwoord vinden op uw vraag? Bezoek de FAQ pagina of bel ons gewoon. 

Dat hoeft u niet te weten! Wij werken met u samen om de beste strategie voor uw merk te vinden. Wij willen nooit dat u te veel uittrekt voor sociale media (of uw budget), en daarom zullen wij u eerlijke feedback geven over hoe wij denken dat u het beste te werk kunt gaan, en u begeleiden bij het uitzoeken van wat echt het beste is voor uw bedrijf.

Natuurlijk! U bent welkom om dingen te veranderen wanneer dat nodig is.
Productfoto's zijn erg nuttig om een professionele social media-campagne op te bouwen, maar ze zijn niet verplicht.

Wij plaatsen een verscheidenheid aan inhoud, afhankelijk van wat het beste bij uw merk en uw doelstellingen past. Wij volgen de 80/20 marketingregel, waarbij tachtig procent van uw inhoud bedoeld is om uw doelpubliek te betrekken en twintig procent bedoeld is om reclame te maken. Met die gedachte maken wij interessante artikelen, mooie merkafbeeldingen en andere deelbare inhoud voor uw fans. Ook plaatsen wij links terug naar uw website om uw producten of diensten te promoten. Ook zorgen wij ervoor dat uw blog op een professionele manier op uw sociale media platforms en ook op uw website geplaatst wordt.

Afhankelijk van de behoeften en de grootte van uw bedrijf, kunnen wij drie of vijf keer per week posten. Hoewel sommige social media-bureaus er de voorkeur aan geven uw social media te overspoelen met irrelevante posts, puur om druk te lijken en te suggereren dat ze harder werken, werken wij liever slimmer.
De setup van uw social media platforms, inclusief professioneel artwork en optimalisatie van de inhoud, is altijd inbegrepen als dat nodig is. Wij weten dat u geen tijd heeft om alles zelf te doen, en wij helpen u graag. Als u liever zelf uw social media platforms opzet, dan helpen wij u daar graag bij. Zonder extra kosten.
Uw eerste factuur wordt betaald wanneer wij met uw campagne beginnen, en dekt uw service de eerste maand bij ons. Daarna wordt u elke maand op de 1e van de maand gefactureerd.
Uw eerste factuur wordt betaald wanneer wij met uw campagne beginnen, en dekt uw service de eerste maand bij ons. Daarna wordt u elke maand op de 1e van de maand gefactureerd.

Wilt u meer halen uit uw

Neem dan contact met ons op.