6 Redenen om

Geen zaken te doen met ons

Waarom u beter geen zaken met ons kunt doen

Natuurlijk vinden we het leuk nieuwe klanten te mogen helpen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Tegelijkertijd is maatschappelijk verantwoord ondernemen ons uitgangspunt. Daarom hanteren wij in onze dienstverlening het morele kader van betrouwbaar en gewetensvol zaken doen met onze klanten. Daarom laten we het u van te voren weten wanneer het geen goed idee is om zaken met ons te doen.

6 Redenen om geen zaken te doen met ons

Reden 1: ALS U TE VEEL VERWACHT

We hebben talloze lokale, nationale en internationale klanten met succes geholpen. Maar we zullen u nooit een x aantal bezoekers en klanten beloven. Geen enkel legitiem SEO of online marketing bureau kan dat waarmaken.

Reden 2: ALS U BINNEN 24 UUR #1 IN DE ZOEKRESULTATEN VAN GOOGLE WILT VERSCHIJNEN

Er zijn heel veel bureaus die hun klanten #1 positie in de organische zoekresultaten van Google beloven. Wij vinden dit immoreel en oplichterij. Daarom zullen we u dit nooit beloven. We zullen we er alles aan doen om de door u gewenste positie in de zoekresultaten te bereiken. In het verleden hebben we honderden klanten geholpen om de eerste pagina van Google te bereiken, maar beloven kunnen we het niet.

Reden 3: U HEEFT EEN PROSTITUTIEBEDRIJF

Prostitutie is legaal in Nederland en er zijn duizenden bedrijven actief in deze branche. Maar we hebben dit soort bedrijven liever niet als klanten.

Reden 4: "GOEDKOPE DIENSTEN"

We zeggen niet dat we duur zijn , maar als u op zoek bent naar “goedkope diensten”, raden we u aan om uit te zien naar een ander bureau. We leveren hoogwaardige diensten en vinden dat een passend bedrag moet worden betaald voor onze diensten.

Reden 5: UW BEDRIJF OF ORGANISATIE IS GERELATEERD AAN EXTREME RELIGIEUZE GROEPERINGEN.

We doen geen zaken met extreem religieuze organisaties of aanverwante bedrijven die intolerantie en haat prediken.

Reden 6: UW BEDRIJF OF ORGANISATIE IS VERWANT AAN RACISTISCHE EN EXTREEM-RECHTSE POLITIEKE PARTIJEN ZOALS PVV, FVD OF NIEUW RECHTS.

Onze internationale, multiconfessionele, multiculturele bedrijfswaarden verhinderen ons zaken te doen met bedrijven en organisaties die xenofobie, racisme en extremistische ideologieën prediken.