Waarom niet!

Natuurlijk vinden we het leuk nieuwe klanten te mogen helpen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Tegelijkertijd streven we moraliteit, eerlijkheid en ethiek na. Daarom laten we het u van te voren weten wanneer het geen goed idee is om zaken met ons te doen.

Redenen

De redenen om geen contact met ons op te nemen voor uw SEO en andere online marketing opdrachten.

We hebben talloze lokale, nationale en internationale klanten met success geholpen. Maar we zullen u nooit x aantal bezoekers en klanten beloven. Geen enkel legitiem SEO of online marketing bureau kan dat doen.

Er zijn heel veel bureau’s die hun klanten #1 positie in de organische zoekresultaten van Google beloven. Wij vinden dit immoreel en oplichterij. Daarom zullen we u dit nooit beloven. We zullen we alles eraan doen om uw gewenste positive in de zoekresultaten te bereiken.

In het verleden hebben we honderden klanten geholpen om de eerste pagina van Google te bereiken, alleen kunnen we het niet beloven.

Prostitutie is legaal in Nederland en er zijn duizenden bedrijven actief in deze branche. Maar we hebben dit soort bedrijven liever niet als klanten.

We zeggen niet dat we duur zijn om zaken mee te doen, maar als u op zoek bent naar “goedkope diensten”, raden we u aan verder te zoeken. We leveren hoogwaardige diensten en vinden dat een passend bedrag moet worden betaald voor onze diensten.

We doen geen zaken met extreem religieuze organisaties of aanverwante bedrijven die intolerantie en haat prediken.

Onze internationale, multiconfessionele, multiculturele bedrijfswaarden verhinderen ons zaken te doen met bedrijven en organisaties die xenofibie, racisme en extremistische ideologieën prediken.