Waarom niet!

Natuurlijk vinden we het leuk nieuwe klanten te mogen helpen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Tegelijkertijd is maatschappelijk verantwoord  ondernemen ons uitgangspunt. Daarom hanteren wij in onze dienstverlening het morele kader van  betrouwbaar en gewetensvol zaken doen met onze klanten. Daarom laten we het u van te voren weten wanneer het geen goed idee is om zaken met ons te doen.

Wanneer  u beter geen  contact met ons kunt zoeken voor uw SEO en andere online marketing opdrachten :

We hebben talloze lokale, nationale en internationale klanten met succes geholpen. Maar we zullen u nooit een x aantal bezoekers en klanten beloven. Geen enkel legitiem SEO of online marketing bureau kan dat waarmaken.

Er zijn heel veel bureaus die hun klanten #1 positie in de organische zoekresultaten van Google beloven. Wij vinden dit immoreel en oplichterij. Daarom zullen we u dit nooit beloven. We zullen we er alles aan doen om de door  u gewenste positie in de zoekresultaten te bereiken.

In het verleden hebben we honderden klanten geholpen om de eerste pagina van Google te bereiken,  maar beloven kunnen we het niet.

Prostitutie is legaal in Nederland en er zijn duizenden bedrijven actief in deze branche. Maar we hebben dit soort bedrijven liever niet als klanten.

We zeggen niet dat we duur zijn , maar als u op zoek bent naar “goedkope diensten”, raden we u aan om uit te zien naar een ander bureau. We leveren hoogwaardige diensten en vinden dat een passend bedrag moet worden betaald voor onze diensten.

We doen geen zaken met extreem religieuze organisaties of aanverwante bedrijven die intolerantie en haat prediken.

Onze internationale, multiconfessionele, multiculturele bedrijfswaarden verhinderen ons zaken te doen met bedrijven en organisaties die xenofobie, racisme en extremistische ideologieën prediken.