Resultaat gericht

Webdesign en Development

webdesign en development foto

Het ontwerpen en ontwikkelen van een website (webdesign en development) is vergelijkbaar met het bouwen van een huis. Veel planning en denkwerk is nodig om een functioneel en professioneel resultaat te produceren.

Onze webdesign en development experts kunnen een professionele en gepersonaliseerde site ontwerpen in overeenstemming met de ‘best practices’ van uw branche om aan uw behoeften te voldoen. Daarom is het beter om uw website te laten bouwen door onze experts.

Leestip:
Hubspot guidelines voor Best Practices for Exceptional Web Design and Usability

Onze webdesign en development methodiek

We bouwen uw website in overeenstemming met het beginsel van “best practice”.

Stap 1:

U en de website

Tijdens ons eerste gesprek zullen we uw project bespreken om uw doelstellingen te begrijpen. Dit helpt ons om inzicht te krijgen in de diensten, producten of andersoortige inhoud die u op uw website wilt aanbieden. We gaan met u in gesprek en stemmen alles op uw wensen af. Te weten het CMS en codeertaal van uw website, de functionaliteiten die u op uw website wilt hebben, de door u gewenste esthetische vormgeving, het ontwerp en de functionele structuur van uw website en tenslotte de deadline voor voltooiing. Op basis van dit gesprek zullen we u vervolgens een schets van het ontwerp en de structuur verstrekken die vervolgens door u moet worden goedgekeurd. Natuurlijk kunt u tijdens dit gesprek ook andere zaken bespreken die we hierboven niet hebben vermeld.

Stap 2:

Domein, hosting en logo

Als u nog geen domeinnaam heeft kunnen we u adviseren over het hoe en wat van de aankoop. We kunnen indien nodig ook een logo voor uw website ontwerpen of uw huidige logo verbeteren.

Stap 3:

Inhoud

Nadat het goedgekeurde ontwerp en de structuur zijn geïmplementeerd, helpen we u bij het organiseren van de inhoud. Het is belangrijk om te onthouden dat inhoud het meest belangrijke onderdeel van een website is. Klanten hebben de mogelijkheid om inhoud aan ons team aan te leveren, om een van onze professionele schrijvers te instrueren om deze samen te schrijven of om de hele taak zelf uit te voeren. Indien nodig kunnen we de diensten van onze interne juridisch expert aanbieden om te helpen bij het schrijven van een professionele en op maat gemaakte Algemene Voorwaarden pagina en een privacybeleid. Dit is belangrijk om u te beschermen tegen ongewenste claims.

Stap 4:

Implementatie

Zodra de inhoud klaar is, werken we met u samen om de effectieve implementatie ervan in uw website te garanderen. We adviseren u dan ook over de visuele structuur. Dit zorgt ervoor dat uw website gebruiksvriendelijk en voor SEO geoptimaliseerd is.

Stap 5:

Wachtwoorden overhandigen

Zodra de bovengenoemde stappen zijn voltooid, zullen alle inloggegevens en andere gevoelige informatie aan u overhandigd worden.

Stap 6:

Onderhoud van uw website

Indien nodig kunnen we uw website bijwerken en onderhouden. Neem hierover contact met ons op voor meer informatie.

Links, moreel & Multicultureel.

Waarom we anders zijn

Wij vinden dat wij anders zijn dan andere online marketing en digitale PR-bureaus. Wij informeren u van tevoren over wanneer u zaken met ons kunt doen en wanneer niet.

Mobielvriendelijk

Al onze websites zijn mobielvriendelijk. Niet alleen qua formaat maar op basis van "mobile first principle". Zo haalt u meer conversie uit uw website.

Niet Uitbesteden

Alle websites worden door onze eigen experts geconstrueerd. We besteden niet uit. U kunt dus met een gerust hart bij ons uw website laten bouwen.

Geen Valse Beloften

Natuurlijk vinden we het altijd leuk om nieuwe klanten binnen te halen, maar we doen u geen beloften die we niet kunnen waarmaken.

Hoog Opgeleid

Al onze webdesign en development experts zijn hoog opgeleid. U heeft dus niet te maken met “drop outs” die een beetje kunnen coderen.

Vragen

Meest gestelde vragen over onze webdesign & development diensten

Kunt u geen antwoord vinden op uw vraag? Bezoek de FAQ pagina of bel ons gewoon. 

Dit hangt af van het type website dat u wilt. Een eenvoudige 1-5 pagina website kan 1 tot 2 weken duren. De timing hangt ook af van hoe snel u ons de beelden & tekst kunt geven en beslissingen kunt nemen. Een kleine eCommerce website kan 3+ weken duren.

Wij geloven niet in verborgen kosten of onverwachte rekeningen. Onze kosten worden vooraf duidelijk uitgelegd. Er zijn geen verborgen kosten. Wij zullen met u bevestigen wat inbegrepen en niet inbegrepen is voordat we een webdesign of webdevelopment project starten.

Ja, dat kunnen we, want het is gemakkelijk om via de telefoon en per e-mail te communiceren. Bovendien sturen wij u een link naar de website, zodat u de website kunt bekijken en commentaar kunt geven op de voortgang, waar u ook bent. 

Wij kunnen voor elk soort bedrijf een website bouwen. Als u het niet zeker weet, stuur ons dan een e-mail en wij kunnen het u laten weten. Wij kunnen werken met een breed scala van bedrijven, van kleinere startende bedrijven tot middelgrote bedrijven. 

Natuurlijk instrueren wij de klanten altijd hoe zij hun website kunnen bijwerken. In feite maken wij dat zo gemakkelijk mogelijk bij het ontwikkelen van de website. Wij begrijpen dat niet alle bedrijven de tijd hebben om hun website bij te werken en daarom bieden wij een populaire stress verlagende website-onderhoudsdienst aan. Onderhoudsklanten vertellen ons gewoon wat er bijgewerkt moet worden en laten dat dan aan ons over. Lees over onze tarieven voor website onderhoud op onze pagina van website onderhoud.

In het begin kan er communicatie zijn via telefoon en e-mail. Daarna, naarmate uw website vordert, zullen wij uw tekst en afbeeldingen nodig hebben. Als u geen afbeeldingen hebt, kunnen wij u daarmee helpen. Wij zouden ook graag uw logo hebben (als u er een heeft). Anders kunnen wij een logo voor u ontwerpen.

Wij rekenen €120 per uur. Wij factureren een minimum van een half uur. Een nieuwe pagina (u levert tekst en afbeeldingen) is ongeveer €50. Tekst- en beeldwijzigingen kost ongeveer €25.

Ja, natuurlijk. Tijdens het gehele proces maken wij het mogelijk dat u het ontwerp herziet, zodat wij beiden op één lijn zitten.

We zijn gevestigd in Rotterdam maar kunnen u in heel Nederland van dienst zijn.