Door verspoeling van corona maatregelen mogen winkeliers weer open door gebruik te maken van Click en Collect. Dit houdt in dat de gewenste producten eerst online besteld moeten worden, om vervolgens opgehaald te kunnen worden in de winkel.

We willen graag ook ons steentje bijdragen voor Retail en Horeca die zo hard getroffen wordt door COVID-19. We willen ondernemers  helpen om een Click en Collect website te realiseren tegen kostprijs. Zo kunnen ondernemers zich focussen op het verkoop van de voorraad en bedienen van de huidige klanten.

Snelheid is heel belangrijk en dat weten we bij Webticians als geen ander.  Daarom hebben we ons team zo ingericht om een website/webshop binnen 3 dagen klaar te hebben

Webticians SEO & Online Marketing Bureau

Asserweg 423
3052 AB Rotterdam
Email:info@webticians.nl

Contact: 0103046201

All onze websites zijn SEO vriendelijk en worden gebouwd volgens de richtlijnen van Google.

We hebben een Rotterdamse helpdesk. U kunt ons altijd bellen, Skypen, WhatsAppen of e-mailen. Een van onze collega’s helpt u graag verder.

Wilt u met ons in gesprek maar heeft u geen tijd of gelegenheid om ons te bezoeken? Geen probleem, wij kunnen gratis naar u toe komen.

Onze websites zijn superieur. Niet alleen in esthetische kwaliteit, maar ook in gebruiksgemak en veiligheid.

Natuurlijk vinden we het altijd leuk om nieuwe klanten binnen te halen, maar we doen u geen beloften die we niet kunnen waarmaken

Al onze SEO, PR en andere online marketing specialisten zijn universitair opgeleid. U heeft dus niet te maken met “drop outs” die een beetje goed met computers zijn.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ons via de contact pagina of bel ons voor een gratis live advies.