Verstevig uw positie op Google met

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) foto

Onze benadering voor zoekmachine optimalisatie is ethisch, pragmatisch en resultaatgericht. We verliezen nooit uw commerciële doelstellingen en ambities uit het oog. Of het nu gaat het om zoekwoord onderzoek, technische analyse, aanbevelingen op inhoud of onze optimalisatie en outreach-plannen. Bij Webticians zijn we altijd gericht op het leveren van meer verkeer, meer leads en meer sales voor u.  

Bekijk onze SEO uitleg video

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) Methodiek

Onze SEO methodiek zorgt ervoor dat uw campagnes effectief, solide en resultaatgericht zijn.

Stap 1:

U leren kennen

We beginnen altijd met u te leren kennen, te begrijpen wat uw doelen zijn, hoe succes voor u er uit ziet en hoe uw klanten denken.

Stap 2:

Website analyse

We voeren een technische analyse van uw website uit met behulp van een aantal crawltools. Daarna beoordelen we op basis van meer dan 180 verschillende factoren die bijdragen aan sterke, organische zichtbaarheid. Zo kunnen we u informatie bieden met bruikbare technische aanbevelingen om uw website te verbeteren.

Stap 3:

Concurrentie Analyse

We analyseren uw concurrenten om te begrijpen wat hen succesvol maakt en om van eventuele hiaten en kansen in hun SEO-strategieën te profiteren.

Stap 4:

Zoekwoorden vinden

We identificeren de zoekwoorden die relevante bezoekers naar uw website en bedrijf zullen leiden. We categoriseren deze in thema’s en zorgen ervoor dat de zoekwoorden die we optimaliseren commercieel relevant zijn, realistisch, haalbaar en passen bij de toon van uw merkwaarden en website.

Stap 5:

Inhoud optimaliseren

Goede inhoud is essentieel voor een effectieve SEO-campagne. Ons team biedt creatieve aanbevelingen en een gedetailleerde strategie om ervoor te zorgen dat uw website actueel blijft en u als een autoriteit binnen uw industrie gezien wordt. Hierdoor scoort u hoger op de zoekwoorden die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Stap 6:

Hoogwaardige backlinks

Relevante links van vertrouwde websites zijn van cruciaal belang voor uw organische zichtbaarheid. We richten ons op het ontwikkelen van relaties met websites, influencers en bloggers binnen uw industrie en betrekken ze bij interessante creatieve inhoud, wedstrijden, evenementen en ideeën. Dit helpt om consistente groei in links te genereren, uw zichtbaarheid te verbeteren en het verkeer naar uw website te verhogen.

Stap 7:

U op de hoogte houden

Wij vergelijken uw website met een aantal belangrijke prestatiecriteria, controleren de onbewerkte analytische data voortdurend en brengen regelmatig verslag uit aan u over de prestaties van de campagne en de activiteiten die wij namens u ondernemen.

Links, moreel & Multicultureel.

Waarom we anders zijn

Wij vinden dat wij anders zijn dan andere online marketing en digitale PR-bureaus, wij informeren u van tevoren over wanneer u zaken met ons kunt doen en wanneer niet.

100% Google

Al onze SEO diensten zijn 100% White Hat en gebaseerd op de principes van Google. En dat kunnen we bewijzen.

Niet Uitbesteden

Onze zoekmachine optimalisatie diensten worden door onze eigen betrouwbare experts uitgevoerd. We besteden nooit diensten uit.

Geen Valse Beloften

Het is altijd leuk om nieuwe klanten te mogen helpen. Maar doen u geen beloften die we niet waar kunnen maken.

Hoog Opgeleid

onze zoekmachine optimalisatie specialisten zijn universitair opgeleid. U heeft dus niet te maken met “drop outs” die een beetje goed met computers zijn.

Vragen

Meest Gestelde vragen over SEO

Kunt u geen antwoord vinden op uw vraag? Bezoek de FAQ pagina of bel ons gewoon. 

SEO staat voor Search Engine Optimization en is gericht op het vergroten van de kwaliteit en kwantiteit van het verkeer naar uw website door middel van organische zoekresultaten.
Om een goed SEO bureau te vinden hoeft u niet ver te zoeken. Wij kunnen u hiermee helpen. Met meer dan 12 jaar ervaring hebben we meer kennis in huis dan ieder ander SEO bureau in Rotterdam en Nederland.
Met lokale SEO verbetert u de zichtbaarheid van uw website voor lokale zoekopdrachten. Met meer dan 12 jaar ervaring kunnen we u hiermee zeker helpen. We hebben veel bedrijven in Rotterdam en andere steden geholpen.
Dat kan niemand u beloven of garanderen. Wij ook niet. Maar we hebben dit jaar wel meer dan 60 klanten geholpen om in de top 10 van de organische zoekresultaten terecht te komen.

Dat kunnen we u vooraf niet vertellen want iedere website, niche en industrie verschilt weer van elkaar.

We zijn in Rotterdam maar kunnen u in heel Nederland van dienst zijn.

Heeft u hulp nodig met

Neem dan contact met ons op.